Mild & CreamyIn Alpro Mild &  Creamy heb ik voor het eerst een echte vervanger voor mijn broodontbijt gevonden. In het verleden heb ik wel eens vaker ontbeten met yoghurt maar na een paar dagen greep ik dan toch al snel weer naar een boterham. Omdat ik yoghurt in de ochtend net even te zuur en net even te ‘scherp’ van structuur vond.
Ik ontbijt al voor de vijfde achtereenvolgende week met de ongezoete variant van deze plantaardige zuivel. Dus dit is een blijvertje! Die levert maar 43 calorieën, bevat geen suiker of zoetstoffen, en levert toch 4 gram eiwitten. Ik heb bovendien een scala aan verschillende ingrediënten om mijn kom mee op te leuken: verse aardbeien, blauwe bessen, bramen, kiwi, perziken, appels (voor het geval de meer kwetsbare vruchten op zijn), ongebrande walnoten, amandelen, cashew- en hazelnoten, kokosvlokken, havermout, lijnzaad, pijnboom-, zonnebloem- en pompoenpitten. Superlekker, puur en hartstikke gezond.

PS: Alpro verkoopt ook Mild & Creamy met een smaakje maar let op, daar zit vaak een heleboel toegevoegde suiker in.